Cooperació Empresarial

Volem ser un instrument vertebrador per a la cooperació empreses/territori. L’impuls d’iniciatives públic/privades i la relació entre empreses del territori amb la resta de l’estat i amb els mercats internacionals és una de les palanques bàsiques de la millora de la competitivitat. Entesa la logística com el camp de maniobra per l’intercanvi i per a desenvolupament de projectes compartits, farà d’aquesta un instrument clau de desenvolupament econòmic.

Emprenedoria

Impulsar empreses de nova creació són la base de l’activitat econòmica del nostre futur. Així, LOGINCAT vol ser a la vegada que un pol de coneixement i investigació, també d’impuls creatiu, de networking i de noves propostes empresarials. A LOGINCAT volem desenvolupar emprenedoria logística mitjançant la creació d’un viver d’empreses del sector, de base tecnològica o de servei a les empreses. El Viver d'empreses, annex al Centre Can Gavarra conté:
  • 20 espais de lloguer per empreses (21‐45m2) adreçats a projectes empresarials o empreses constituïdes preferentment de l’àmbit de la logística.
  • Dues sala de coworking (30 m2), per a 4 llocs de treball cadascuna.
  • Un espai Club de l’emprenedor / de pre-incubació (35m2) amb materials de consulta, trobada i d’informació d’interés per a emprenedors.
  • Tres locals per a serveis de proximitat a les empreses dels polígons propers (Polinyà, Palau-solità, Santa Perpètua de Mogoda,...)
  • Un espai relacional de trobada més informal, màquines vending i petit office‐menjador (40+15 m2).
  • Sales de reunions i de presentacions.
Actualment s'ha posat en marxa la segona fase del Viver d’empresa, podeu accedir a més informació a: Més informació a: www.cangavarra.cat Viver d'empreses LoginCat

Pol de desenvolupament i d’innovació en logística a l’eix Riera de Caldes

El municipi de Polinyà està integrat dintre del conjunt de poblacions que formen l’Eix de la Riera de Caldes, una agrupació econòmica i empresarial. L'expressió Eix de la Riera de Caldes prové de la proximitat i la disposició dels diversos municipis que en formen part al llarg de la mateixa Riera en sentit N-S.

L’eix de la Riera de Caldes és una àrea econòmica de caràcter territorial que s'estén entre les serralades litoral i pre-litoral, a la frontera entre el Vallès Oriental i l’Occidental, constituïda pels municipis de Sentmenat, Palau‐solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i La Llagosta. En aquest territori s’hi localitzen 39.000 llocs de treball, 32 polígons d’activitat econòmica i més de 2.300 empreses. En total, uns 70.000 habitants.

La presència d'importants infraestructures de transport i d’emmagatzematge, la proximitat a importants eixos viaris, amb empreses de transport i de logística capdevanteres, així com una important presència de la logísitca a les empreses de producció industrial, completen una estructura empresarial amb grans potencialitats tant en la logística com en la manufactura avançada.

Més informació a: www.rieradecaldes.com


Àmbit B30

El municipi està adherit a l’associació B30Vallès formada per 23 municipis i més de 60 integrants, entre institucions, empreses, sindicats, representants del món universitari i recerca que es troben en el tram entre Martorell i La Roca, i que s’integren al llarg de la xarxa viària B30 i que tenen en comú diversos equipaments industrials, científics, universitaris i empresarials de primer nivell. Aquesta associació ha acordat definir una estratègia de col•laboració entre empreses, centres de recerca, universitats, ajuntaments, organitzacions empresarials, organitzacions sindicals i governs per potenciar la zona industrial i tecnològica que comprèn tot l'eix de la B30Vallès.

Més informació a: https://ambitb30.org